ΤΟ  ΙΑΤΡΕΙΟ

Σε έναν ανακαινισμένο χώρο διαμορφωμένο για τα παιδιά εδράζεται το ιατρείο μας και διαθέτει όλο το σύγχρονο εξοπλισμό για την άνεση και την ασφάλεια των μικρών μας ασθενών.

Η γερμανικής κατασκευής οδοντιατρική έδρα διαθέτει οθόνη τηλεόρασης για να απασχολούνται τα παιδιά εφόσον το επιθυμούν κατά τη διάρκεια της συνεδρίας.

Επιπλέον το ιατρείο διαθέτει σύγχρονο ακτινογραφικό μηχάνημα το οποίο συνδέεται με σκάνερ πλακιδίων φωσφόρου έτσι ώστε να πετυχαίνεται μείωση της ακτινοβολίας που δέχονται τα παιδιά κατά τη διάρκεια της ακτινογραφικής εξέτασης και  υψηλή ποιότητα ανάλυση της οπισθοφατνιακής και οπισθομυλικής ακτινογραφίας τους.

Τέλος το ιατρείο φροντίζει για την ασφαλή αποστείρωση των εργαλείων και τη σχολαστική εφαρμογή όλων των κανόνων υγιεινής ώστε η εξέταση και η θεραπεία των μικρών μας φίλων να γίνεται με τον πλέον ασφαλή τρόπο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ Σ. ΚΑΤΕΡΙΝΑ DDS - MSC

Χειρουργός – Οδοντίατρος - Παιδοδοντίατρος

Λ. Γαλατσίου 80, Γαλάτσι, 11146, ΑΤΤΙΚΗΣ

2114007507

6932163767

katerina5the@gmail.com

*Να σημειωθεί ότι η επιχείρηση αυτή χρηματοδοτήθηκε στο πλαίσιο της δράσης, που έχει ως στόχο τη μείωση της ανεργίας των πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Με τη συγχρηματοδότηση της πράξης, υποστηρίχθηκε η έναρξη/ υποστήριξη της άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας, η οργάνωση αυτοτελούς επαγγελματικού χώρου και καλύφθηκαν δαπάνες για τη λειτουργία της επιχείρησης.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now